Artikkelit

Vahva Fysioterapia aloittaa toimintansa!Vahva fysioterapia syntyi halusta tehdä töitä asiakkaan hyväksi ilman turhia välikäsiä ja ylimääräistä byrokratiaa. Keväällä 2020 uuden liikuntahallin rakennusprojekti Joupiskalle kirvoitti myös meille ajatuksen perustaa täysin oma firma. Joupiskalle muuton lähestyessä alkoi myös Suvin äitiysloma häämöttää, joten varsinaisia tekoja asian eteen päätettiin vielä lykätä.

 

Syksyllä 2021 Pinja aloitti harjoittelun Suvin ja Juhon työkaverina ja teki niin ison vaikutuksen asenteellaan ja omatoimisuudellaan, että paiskattiin kättä työkaveruuden merkiksi alkuvuodesta 2022.

 

Pinjan ajatukset siitä, kun häntä pyydettiin mukaan tiimiin. ”Olin tietenkin erittäin iloinen (lue: shokissa huutoitkin), koska kerkesin tottua harjoittelun aikana hallin hienoihin tiloihin ja kaikkiin mukaviin ihmisiin sekä itsenäiseen työskentelyyn asiakkaiden kanssa. Harkan aikana mulle varmistui se, että tää on just sellaista työtä, mitä haluan jatkossa tehdä. Taisin myös miehelle harkan aikana todeta, että jos mä joskus saisin tehdä töitä tuolla, niin olisin maailman onnellisin. Oon siis todella kiitollinen Suville ja Juholle, että ne pyys mua mukaan tiimiin ja päästiin yhdessä luomaan tää aivan todella hieno konsepti!”

 

Vahva fysioterapia tarjoaa asiakkailleen rennon ilmapiirin sekä monipuolisesti koulutetun henkilökunnan. Uskomme aktiiviseen fysioterapiaan, jossa meidän tehtävämme on kartoittaa syy asiakkaan ongelmiin ja ohjata asiakkaalle oikeanlaiset harjoitteet. Asiakkaan vastuulle jää niiden tekeminen aina seuraavaan kertaan saakka. Tavoitteita ei voi saavuttaa, jos niiden eteen ei ole valmis tekemään töitä.

 

Suvi, mistä nimi VAHVA? ”VAHVA kuvaa meidän asennetta, osaamista sekä fysioterapiaa 2020-luvulla. Olemme asennoituneet tekemään takapuoli ruvella töitä yrityksemme ja asiakkaiden eteen. Työhousut ovat olleet jalassa ja kädet rasvassa jo sen aikaa, että raaka työnteko ei pelota. Eteläpohjalaisella asenteella pärjätään pitkälle.

 

Olemme yritys, joka on vahvasti erikoistunut tuki-ja liikuntaelinongelmien hoitoon sekä tutkimisessa, harjoitteiden ohjaamisessa että manuaalisella puolella. Jokaisella työntekijällä on muitakin alan koulutuksia, kuin pelkkä fysioterapeutin tutkinto.

Fysioterapia on nykyään aktiivista tekemistä, jossa lihasvoiman merkitys korostuu jokaisen vaivan kohdalla. Vahva keho kestää niin työelämässä kuin harrastuksissa.”

 

Miten Juho olet valmistautunut työskentelemään kahden eteläpohjalaisen murresanoja viljelevän vahvan naisen kanssa? ”Tähän tuskin voi mitenkään varsinaisesti valmistautua, avoimin mielin uuteen päivään joka aamu ja katsotaan mitä tuleman pitää. Vahvoja naisia toki ovat, mutta kaikki yli puolessatoista metrissä olevat asiat vaatii joko meikäläisen tai tikapuiden läsnäoloa.”

 

Toimimme Joupiskan urheilukeskuksessa, jossa käytössämme on T2M-kuntosalin iso toiminnallinen tila kuntosalilaitteineen sekä Seinäjoen mahtavimmat ulkoilumaastot kuntoportaineen.

 

Toivotamme kaikki uudet ja vanhat asiakkaat tervetulleeksi!

 


Takaisin artikkeleihin