Artikkelit

Alaselän rasitusmurtumat
Alaselän rasitusmurtuman riskitekijät Lannerangan rasitusmurtumat ja muut lannerangan vammat ovat tällä hetkellä yleisin syy nuorten urheilijoiden alaselkäkipuihin, ja ne yleistyvät koko ajan. Syynä tähän on esimerkiksi se, että kova harjoittelu ... Näytä »
Juoksuvammat ja niiden riskitekijät
Juoksun suosio on kasvanut jatkuvasti, mutta loukkaantumisten määrä on kasvanut samaa tahtia. Suurin osa vammoista johtuu ylikuormituksesta. Ongelmaksi muodostuu erityisesti aloittelijoilla liian iso juoksumäärien tai tehojen nosto suhteessa kehon kykyyn ... Näytä »
Vahva Fysioterapia aloittaa toimintansa!
Vahva fysioterapia syntyi halusta tehdä töitä asiakkaan hyväksi ilman turhia välikäsiä ja ylimääräistä byrokratiaa. Keväällä 2020 uuden liikuntahallin rakennusprojekti Joupiskalle kirvoitti myös meille ajatuksen perustaa täysin oma firma. Joupiskalle muuton ... Näytä »
Lasten ja nuorten urheiluvammat
Lasten ja nuorten urheiluvammat ovat yleistyneet. Kasvuikäisten rasitusvammat yhdistyvät organisoituun urheiluun, tavoitteelliseen kilpaurheiluun sekä omaehtoisen liikunnan pieneen määrään. Vammariski kasvaa sitä mukaa, mitä useampana päivänä viikossa liikuntaa harrastetaan.   Vammoille ... Näytä »